Oog voor kwaliteit, hart voor het vak

Na een professionele oogmeting wilt u natuurlijk een bril die bij u past. Een goede bril vinden is niet zo moeilijk, maar uw ogen willen ook wat. Onze opticiens en optometristen zijn daarom altijd op zoek naar de mooiste brillen met de hoogste kwaliteit. In ons assortiment vindt u verschillende merken, van moderne tot tijdloze designbrillen.

Wij hebben oog voor design en hart voor het vak. Als u het ons vraagt, is een bril pas echt goed als deze ook matcht met u als persoon. Bij ons krijgt u niet alleen een bril die past, maar die ook een passende uitstraling heeft. Daarnaast bent u voor kinderbrillen bij ons aan het juiste adres.

Eerste gezicht

Veel mensen dragen mooie kleding en schoeisel, een mooi horloge en prachtige sieraden. Ze rijden een luxe auto en gebruiken lekkere parfum. Maar vaak vergeten ze dat de bril het eerste is wat mensen opvalt. Het montuur kan uw gezicht definiëren.

De specialisten van Oog & Design adviseren welke bril het beste bij uw gezicht en uitstraling past. Wij zorgen er uiteraard ook voor dat de bril goed afgesteld wordt en comfortabel op uw gezicht zit.

Voor ieder budget een bril

Een mooie bril die iets toevoegt aan uw uitstraling, lekker zit en ook nog eens goed kijkt hoeft niet duur te zijn. Oog & Design biedt voor ieder budget een geschikte bril. Als u recht heeft op een vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar, declareren wij die rechtstreeks. Het verzekerde bedrag verrekenen we direct met de totale prijs van uw bril.

Back To Top