De beste glazen in uw montuur

De vorm van uw bril wordt bepaald door uw montuur, maar de brillenglazen zorgen voor het heldere en scherpe zicht. Met behulp van de nieuwste techniek berekenen wij uw glazen, volledig aangepast op uw behoeften. Omdat Oog & Design kwaliteit voor ogen heeft, werken wij met brillenglazen van Nikon. Dit merk, wereldwijd bekend van de fotocamera’s, wordt geprezen om de heldere lenzen en coatinglagen van topkwaliteit. Nikon vernieuwt constant en heeft daardoor een voorsprong op andere leveranciers.

Verschillende mogelijkheden

Nikon is een bekend merk dat verschillende soorten brillenglazen aanbiedt voor brillen op sterkte. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en geavanceerde technologieën. Hier zijn enkele kenmerken van Nikon brillenglazen:

  1. Precisie: Nikon brillenglazen worden vervaardigd met uiterste precisie, wat resulteert in scherpe en heldere beelden. Ze zijn ontworpen om te zorgen voor een optimale visuele ervaring en minimaliseren vervormingen en aberraties.
  2. Lenscoatings: Nikon biedt verschillende lenscoatings aan om de prestaties van de brillenglazen te verbeteren. Dit omvat coatings zoals ontspiegeling (anti-reflectie), krasbestendigheid, waterafstotendheid en UV-bescherming. Deze coatings helpen om de duurzaamheid van de brillenglazen te vergroten en het zicht te optimaliseren.
  3. Diverse lensontwerpen: Nikon biedt verschillende lensontwerpen aan om aan verschillende behoeften en levensstijlen te voldoen. Dit omvat enkelvoudige glazen voor mensen met enkelvoudige oogcorrectie, multifocale glazen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid) en speciale glazen voor specifieke behoeften, zoals sportglazen of computerbrillen.
  4. Materiaalkeuze: Nikon biedt verschillende materialen aan voor hun brillenglazen, waaronder traditioneel kunststof, hoogwaardig lichtgewicht materialen zoals polycarbonaat en Trivex. De materiaalkeuze kan afhangen van uw specifieke behoeften en voorkeuren, zoals gewicht, duurzaamheid en dikte van de glazen.
  5. Aanpassingsmogelijkheden: Nikon brillenglazen kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de drager, zoals de sterkte van de oogcorrectie, de vorm van het montuur en de persoonlijke voorkeuren. Hierdoor kunnen ze zorgen voor een comfortabele pasvorm en optimaal zicht.

Het is belangrijk om een gediplomeerde optometrist te raadplegen voor professioneel advies bij het kiezen van Nikon brillenglazen die het beste passen bij uw individuele behoeften en oogcorrectie.

Back To Top