De filosofie van
Oog & Design

Oog & Design heeft kwaliteit voor ogen. Letterlijk. Onze gediplomeerde experts in Den Helder en Julianadorp zijn uw eerste aanspreekpunt bij oogklachten. Als u een bril nodig hebt, vindt u het perfect passende montuur ongetwijfeld in ons uitgebreide, exclusieve assortiment.

We hebben namelijk altijd wel een bril die uw natuurlijke uitstraling versterkt én die past bij uw budget. Als het nodig is dat een oogarts uw klachten behandelt, verwijzen we u door. Ook voor rijbewijskeuringen kunt u bij ons terecht.

Gezonde ogen

De gezondheid van uw ogen is enorm belangrijk; u heeft namelijk maar één paar. De gediplomeerde optometristen van Oog & Design bieden eerstelijns oogzorg. Voor advies bij uw oogklachten hoeft u zich dus niet aan te melden voor een wachtlijst, maar kunt u direct een afspraak in Den Helder of Julianadorp maken. Dankzij de juiste kennis en apparatuur, kunnen we bepalen of uw klachten met een bril of lenzen verholpen worden, of dat u verdere zorg van een oogarts nodig heeft.

De eerste indruk

Mooie kleding en schoenen, een glimmend horloge, prachtige sieraden, een luxe auto en heerlijk ruikend parfum: we maken graag een goede eerste indruk. Maar vaak wordt vergeten dat juist een bril daarvoor bepalend is. Onze specialisten hebben oog voor de bril die het beste bij uw gezicht en uitstraling past. Uiteraard zorgen we ook voor een goede afstelling en dat de bril comfortabel op uw gezicht zit.

Voor ieder budget

Een mooie bril die iets toevoegt aan uw uitstraling, die lekker zit en ook nog eens goed zicht biedt, hoeft niet duur te zijn. Oog & Design biedt voor ieder budget een geschikte bril. Ook bewijzen wij dat goed advies en kennis van zaken niet onbetaalbaar hoeven te zijn. Pas als u tevreden en trots een bril van ons draagt, zijn wij dat ook.

Back To Top